Word die zelfverzekerde vrouw

en zet stappen naar dat leven waar je van droomt!

Ontsluier de zelfverzekerde vrouw in jou & shine!

Is this you?

Misschien ben je op dit moment best tevreden met je leven. Je werkt, hebt een gezin, vrienden & familie. Je leeft je leven, maar er mist iets. Je voelt dat er in je leven nog dingen ‘opgelost’ moeten worden voordat je verder kunt. Dat er meer in jou zit dan je nu laat zien. Maar je negatieve gedachten houden je tegen.

Het ontbreekt je aan zelfliefde. Je bent boos of teleurgesteld in jezelf. Je voelt jezelf niet goed genoeg. Je voelt jezelf onzeker. Je wilt alles goed doen en zoekt bevestiging bij anderen. Je bent een pleaser, je wilt door iedereen aardig gevonden worden en je zet anderen op plek #1 i.p.v. jezelf. Je hebt moeite met je grenzen aangeven. Je heeft nog geen vrede met het verleden. Je bent perfectionistisch en vindt het mega eng om uit je comfort-zone te komen.

Ben jij hier ook helemaal klaar mee?

Dan is het tijd voor verandering! Want het kan ook anders. Ook voor jou is het mogelijk om je zelfverzekerd te voelen. Grenzen durven stellen. Stappen durven zetten om de doelen waar je zo van droomt te behalen. Te werken aan dat leven waar je van droomt. Het leven waarin je weet waar jouw kracht ligt. Trots bent op jezelf. Een zinvol leven leidt en gelukkig bent.

Spreekt dit je wel aan? 

Doe dan nu mee met de minitraining ‘Ontsluier de zelfverzekerde vrouw in jou & shine!’

Normaal €67,-

Nu eenmalig €17,-

Wat ga je leren?

Hoe ziet de minitraining eruit?

Overzicht van de opdrachten

Opdracht 1

Test

Je weet hoe het staat met je zelfvertrouwen en waar je nog aan mag werken.

Opdracht 2

Eigenschappen

Je komt erachter hoe anderen jouw zien en wat jouw goede eigenschappen zijn.

Opdracht 3

Dankbaarheid

Je krijgt een positievere kijk op je leven en bent minder gericht op de minder fijne dingen in je leven.

Opdracht 4

Positiviteit

Je kunt zelf negatieve gedachten omzetten naar positieve gedachten. 

Opdracht 5

Toekomst

Je weet wat je wilt en welke acties je moet ondernemen om dit te bereiken.

Aan het eind van de minitraining...

Succesverhalen

Met The SOS methode help ik vrouwen met diverse trauma’s. Zo hielp ik vrouwen met kinderwens die (nog) niet werd vervuld (zie onderstaande verhalen). 

Voordat ik startte met de 1-op-1 coaching bij Cecília voelde ik me erg onzeker over onze kinderwens, had veel last van stress en onrust in mijn lichaam hierdoor. Cecília gaf het me de extra info en handvaten die ik nodig had en die ik me eigen kon maken. Zo heb ik veel dingen toegepast in mijn dagelijks leven. Hoe je met teleurstellingen omgaat en hoe je je eigen houding positief kunt veranderen heeft mij erg geholpen. Het is het gehele proces van de coaching me erg geholpen. De coaching voldeed enorm aan mijn verwachtingen. Ik ben helemaal anders naar tegenslagen gaan kijken en sta veel positiever in het leven. Ik ervaar de kracht in mezelf en voel me sterk. Het helpt mij dat alles in het proces een keuze is en dat wij bepalen tot hoe ver we willen gaan. En bovenal ervaar ik berusting! Dat merkte ik door dat ik de berusting echt ging voelen, me positiever voelde en negatieve dingen om kon zetten in positiviteit. En ik merk dat de mening van anderen mij tegenwoordig minder snel raakt. Cecília is heel warm, open, eerlijk persoon. Ze is spontaan en stelt zich ook kwetsbaar op. Je kunt met alles bij haar terecht. Ik zou de coaching absoluut aanraden. Het is echt een grote gunfactor aan jezelf! Ik hoop dat Cecília nog heel veel mensen mag gaan begeleiden en dat dat die vrouwen ook positieve ervaringen mee gaan maken, die ze het dan ook eigen kunt maken in hun verdere leven. Cecília, je bent een powervrouw!

“Voordat ik aan de coaching begon voelde ik veel stress en gefrustreerde emoties. Mijn doel tijdens de coaching was om beter in mijn vel te zitten en rustiger te zijn. Ik heb veel opgestoken en nuttige oefeningen meegekregen, waardoor ik nu rust en meer balans ervaar. Dit merkte ik met name door enkele situaties die zich voordeden. Bijvoorbeeld toen in de familie twee mensen vertelde dat ze zwanger waren. En als ik in de supermarkt loop en een zwangere buik tegenkom dat ik rustiger blijf. Ik zou de coaching zeker aanraden!"

Start vandaag nog met de minitraining

Ontsluier de zelfverzekerde vrouw in jou & shine!

67
17,-
  • 5 opdrachten
  • Werksheet bij elke opdracht
  • Start direct
  • Onbeperkt toegang

Hi, ik ben Cecília

Net zoals jij heb ik (een/ meerdere) trauma(s) meegemaakt. Van adoptie & seksueel misbruik tot een auto-ongeluk. En van abortus tot een medisch kinderwensproces met meerdere miskramen.

Van de buitenkant zou je hebben gezegd: “Vrolijke meid”. En in zekere zin was dat ook zo. Ik leefde mijn leven. Deed het goed op school en op het werk. Vond mijn opleidingen & werk leuk. Had vriendinnen. Leuke hobby’s. Niets aan de hand zou zeggen. En toch vrat er iets aan mij. Ik was niet intens gelukkig. Ik voelde mezelf vaak boos en had stemmingswisselingen. Ik was onzeker en vond contacten & een menigte spannend/ eng. Ik voelde geen zelfliefde en zelfwaardering. Jarenlang was dit het geval. Aan de oppervlakte en van buiten was ik gelukkig maar van binnen voelde ik dat ik met veel negatieve bagage rondliep. Tot het moment waarop ik realiseerde dat het zo niet verder kon.

DIT MOEST STOPPEN.

Ik wilde sterk zijn, zelfverzekerd zijn, gelukkig zijn.

Ik maakte de keuze om er iets aan te doen. Ik investeerde in mezelf door te kiezen voor persoonlijke ontwikkeling en kwam tot bijzondere inzichten die mijn leven hebben veranderd.

Ik voel mezelf waardig als mens. Ik voel dat ik genoeg ben. Dat ik er toe doe. Dat ik er mag zijn, zoals ik ben. Sterker nog: het is noodzakelijk dat ik er ben!

Ik voelde dat mijn talenten en kwaliteiten belangrijk waren. Voor mezelf en ook voor anderen. Ik kan zelfs mijn pijn en trauma’s gebruiken om anderen te bemoedigen en te helpen. Ik kan van betekenis zijn. Hoe waardevol is dat?! Ik heb de regie over mijn leven. Waardoor ik, ondanks tegenslagen, een zinvol & gelukkig leven leid.

Meerdere vrouwen heb ik mogen coachen om ditzelfde te bereiken. En dat is wat ik jou ook gun!

Ik ben blij dat je dit nu leest, want dat zegt mij dat je de keuze al hebt gemaakt of er dichtbij zit. Hier kan ik alleen maar op zeggen: “Yes darling, it’s ready to shine!”