Natuurlijk leven

Start nu met natuurlijk leven!

Je immuunsysteem en je hormonen spelen een zeer belangrijke rol in het goed functioneren van je lichaam. Voorbeelden hiervan zijn je stofwisseling, je bloedsuiker, de werking van je nieren en vluchtenmodus als er gevaar dreigt. 

Het centraal zenuwstelsel (o.a. de hersenen) signaleren of dit allemaal goed gaat. Je hormonen reageren op wat er wordt gemeten en reageren hierop om het in balans te houden. Je zou zeggen dat je lichaam dit zelf wel kan regelen. 

Maar in deze tijd krijgen we veel chemicaliën binnen. Hierdoor krijgt het centraal zenuwstelsel verkeerde signalen. Signalen die niet ‘natuurlijk ‘zijn. Daardoor maakt het lichaam bijvoorbeeld te weinig hormonen aan.

We zijn vaker gestrest, onze voeding is minder natuurlijk, we bewegen minder en krijgen veel meer chemische stoffen binnen. Dit zorgt er allemaal voor dat je immuunsysteem en hormonen uit balans raken. Zo kun je zowel lichamelijke als mentale klachten krijgen.

Wat doen chemicaliën?

pexels-photo-4465124 (website)

Voor jou (en jouw partner)

Schadelijke chemicaliën zijn giftige stoffen die de natuurlijke werking van je immuunsysteem en hormonen verstoren. 

Dit heeft als gevolg dat je vatbaarder bent voor ziektes en je vruchtbaarheid sterk wordt verminderd. Dit komt omdat de chemicaliën de natuurlijke hormonen verstoren of zich voordoen als natuurlijke hormonen waardoor je natuurlijke hormonen stil liggen. 

Het is bekend dat vrouwen die veel blootgesteld worden aan deze schadelijke stoffen gemiddeld 4 jaar eerder in de overgang komen. 

Ook voor de man geldt dat chemicaliën het immuunsysteem en de mannelijke hormonen kunnen verstoren. Het is daarom ook voor de man belangrijk om zoveel mogelijk chemicaliënvrij te leven.

Voor jouw kinderen

Jouw kindje leeft de eerste 9 maanden in de buik. Dat betekent dat hij/ zij via de navelstreng al voedingsstoffen binnenkrijgt die jij inneemt. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de schadelijke stoffen die jij binnenkrijgt. Lees hierover meer.

Daarnaast toont onderzoek aan dat het vruchtwater vaak veel hormoonverstorende stoffen (schadelijke chemicaliën) bevat. Lees hier meer over.

Er wordt hiernaar verder onderzoek gedaan. Maar het is al wel duidelijk dat dit ontzettend schadelijk is voor de ontwikkeling van je (ongeboren) kindje.

Ook voor oudere kinderen is het belangrijk om chemicaliën vrij te leven. Juist omdat zij nog in ontwikkeling zijn kunnen de schadelijke chemicaliën veel schade aanbrengen.

Wat kun jij doen?

Zet meerdere belangrijke stappen als je jouw hormonen in balans wilt krijgen. Alleen gezond eten en voldoende beweging is (helaas) niet genoeg. Eén van die stappen is om zo weinig mogelijk schadelijke chemicaliën in je lichaam te krijgen. 

Ik leg je graag uit hoe je dat kunt doen.

Etherische oliën

Etherische oliën zorgen niet alleen voor een balans van je hormonen. Ze zorgen ook voor een balans van de rest van je lichaam en mentaal welzijn. De oliën zijn natuurlijk en vullen je hormonen aan waar er een tekort is.

Chemicaliën vrije producten

Schadelijke chemicaliën zitten in verschillende producten die je dagelijks gebruikt:

Chemicaliën verwijderen

Helaas kunnen we niet álle schadelijke stoffen voorkomen. Ze zitten bijvoorbeeld nog in:

Hoe kun jij dit doen?

Etherische oliën

Ik wil je aanraden om etherische oliën te gaan gebruiken. Er zijn ontzettend veel oliën die je voor verschillende klachten, fysiek of mentaal, kunt inzetten. 

Chemicaliën vrije producten

Zoals je al hebt gelezen zitten in veel producten schadelijke stoffen. Dit betekent dat het belangrijk is om producten te gebruiken waar geen chemicaliën in zitten. 

Chemicaliën verwijderen

De chemicaliën die je door de dag door toch binnenkrijgt wil je natuurlijk verwijderen uit je lichaam. Hiervoor heb je antioxidanten nodig. De Goji-bes is hier één van. Deze Goji-bes is ontzettend rijk aan vitamines en antioxidanten die je lichaam herstellen.

Waarom gebruik ik Young Living?

De geschiedenis van Young Living (YL) begon ruim 20 jaar geleden met een eenvoudige, zelfgebouwde distilleerderij voor etherische oliën. Tegenwoordig bestaat er een wereldwijde gemeenschap en hebben ze over de hele wereld boerderijen.

Om ervoor te zorgen dat de etherische oliën van kwaliteit zijn hebben ze het ‘Seed to Seal® programma’ ontwikkeld. Dit zorgvuldige proces, dat bestaat uit vijf stappen, zorgt ervoor dat ze de meest krachtige en zuivere etherische oliën kunnen produceren en leveren. Vanaf het moment dat ze de zaadjes kiezen tot het moment dat wij onze producten in handen krijgen, maakt YL de beste keuzes om de zuiverheid en veiligheid te garanderen. 

Dit unieke proces onderscheidt YL van anderen. Ze houden toezicht op iedere fase van het proces om er zeker van te zijn dat je zuivere etherische oliën en producten ontvangt die nergens anders te vinden zijn. 


Resultaten

Wat krijg je?

Premium Starterkit

Als ik je mag adviseren dan raad ik je aan om te starten met een Premium Starterskit. 

 

Daarnaast krijg je nog de AromaGlide™ Roller Fitment, 10 visitekaartjes (voorbeeld), 10 proefflesjes, de catalogus en de ‘Ontdek de Young Living-levensstijl (brochure)’

Prijs va € 171,52 euro incl. BTW