Hi, ik ben Cecília

Ik help vrouwen met een kinderwens een krachtige mindset te ontwikkelen waardoor zij positief & met berusting in het proces staan.

Gratis e-book

Wil jij positiever en met berusting in het proces staan?

Laat je niet langer leiden door angst en stress. Neem de regie en zet de eerste stap op weg naar een krachtige mindset en een gezonde zwangerschap.

Herken jij dit?

Met je partner heb je de beslissing genomen. Je wilt moeder worden. Samen een kindje krijgen en die soms al jarenlang sluimerende kinderwens uit laten komen.

Stiekem hoop je dat je de eerste maand nadat je met anticonceptie stopt al zwanger bent. Maar die eerste maand en de maanden erna gaan voorbij en het blijkt niet te lukken…

De spanning en de stress nemen toe. Er zal toch niets mis zijn?

Een kinderwens is een belangrijk en gevoelig onderwerp in jouw leven en dat van je partner. Je bent zeker niet de enige die in de rollercoaster van emoties belandt: verdriet, boosheid, machteloosheid en… vreugde.

Veel van deze gevoelens zijn te herleiden naar de angst om geen controle te hebben over het proces.

Maar juist hierin kun je veel doen om voor jezelf een krachtige mindset te creëren. Een houding die je in staat stelt de moeder te zijn die jouw kind straks nodig heeft.

Hoe zijn zou het zijn als...

Zo kan ik je daarbij helpen

Ik kan jou in het hele proces rondom het zwanger worden op 3 manieren helpen:

Kinderwens programma

Het online Kinderwens programma is speciaal voor vrouwen die zelf de regie willen nemen in het proces van zwanger worden. Met deze exclusieve aanpak help ik je binnen 12 weken een krachtige mindset te ontwikkelen. Hierdoor krijg je meer controle, sta je positiever in het proces én ervaar je berusting.

Wil je meer weten over het Kinderwens programma?

Kinderwens Sisterhood event

Van tijd tot tijd organiseer ik een live Kinderwens Sisterhood event voor vrouwen die zwanger willen worden. Mijn live events zijn perfect voor vrouwen die zich in slechts één dag zekerder willen voelen. Je maakt ook kennis met lotgenoten, die jouw situatie maar al te goed begrijpen.

Wil je meer weten over het aankomende live event? 

Gezond hormoon balans

Je hormonen spelen een hele grote rol bij het zwanger worden en tijdens een gezonde zwangerschap. Het is belangrijk dat je hormonen in balans zijn. Gezond eten, bewegen, goed slapen helpen hier goed bij, maar dan ben je er nog niet. Zoveel mogelijk chemicaliën vrij leven is van essentieel belang. 

Wil je meer weten over het hoe je jouw hormonen in balans kunt krijgen?

Wie ben ik?

Aangenaam, mijn naam is Cecília. Ik ben mindsetcoach voor vrouwen met een kinderwens. Mijn missies zijn:

  • om vrouwen zoals jij te helpen om een krachtige mindset te creëren waardoor zij veel positiever en berustend in het proces staan.
  • meer begrip en empathie rondom dit topic, in Nederland te creëren.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om door rollercoasters van emoties heen te gaan. Van hoop tot wanhoop, van blijdschap en opluchting tot pijn en verdriet.

Ik ben nu ruim 3 jaar bezig om gezond zwanger te worden. Ik heb 1,5 jaar in een medisch traject gezeten en heb 3 miskramen gehad, waarvan 2 in 4 maanden tijd.

Ik koos ervoor om niet meer een slachtoffer van het proces te zijn. En om mijn geluk en mijn leven er niet door te laten beïnvloeden.

Hoe heb ik dat gedaan?

Allereerst door de keuze te maken dat ik geen slachtoffer van de situatie meer wilde zijn. Ten tweede door te leren omgaan met wat er op je pad komt. En als laatste het creeëren van een andere manier van denken en reageren op de situatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer rust en positiviteit ervaar waardoor ik de regie heb in mijn leven. Dit brengt geluk!

Nu help ik anderen bij het creëren van een krachtige mindset. Hierin richt ik me niet alleen op de dingen waar we invloed op kunnen hebben, maar juist ook op de dingen waar we geen invloed op hebben. Want dat zijn vaak de dingen die ons stress, negatieve gedachtes en angst opleveren.

Deze krachtige mindset gaat je helpen om de regie in je leven te nemen, ongeacht wat er op je pad komt.

Dit zeggen mijn klanten

Wat fijn om eindelijk iets te kunnen lezen over de strubbelingen waar je tegenaan loopt als je problemen hebt met zwanger worden. Zo herkenbaar en telkens als je iets leest denk je "Dit voel ik ook, dit boek gaat over mij!". De praktische tips hebben me enorm geholpen. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden, want ook al is ieder verhaal anders, het blijft een moeilijk proces.
Linda
33 jaar, SEH-Verpleegkundige
Hoe lang of kort je ook bezig bent met zwanger worden en hoe je proces er ook uitziet, ik heb gemerkt dat je vanaf het eerste moment bevangen kunt worden door enorme twijfel, angst en stress. Je kunt je daarin zo eenzaam voelen. Zou dit niet vreugdevoller moeten zijn, vraag je je af? Dat je door dit proces heen kunt gaan met de steun en ervaringen van andere vrouwen en vooral van Cecilia, is dan zo waardevol!
Anne
38 jaar
Een poosje geleden kreeg ik het e-book toegestuurd via mail. Ik was al bang dat het een heel theoretisch stuk ging zijn, maar niets was minder waar. Het is heel duidelijk geschreven en het leuke is dat er ook plaats gemaakt is voor mooie foto's en leuke quotes. Alsook de opdrachten en de rechtstreekse links zijn een pluspunt. Na het lezen van het e-book heb ik me direct aangemeld om mee te doen met het Kinderwens programma. Ik kan iedereen het e-book aanraden. Samen (met Cecília) werken we aan een krachtige mindset.
Natascha De Groote
37 jaar, bediende
Vond het heel prettig om met Cecília te praten. We kwamen met elkaar in contact op Facebook en net op het moment dat ik het echt nodig had. Erg fijn om ervaringen uit te kunnen wisselen en ze heeft erg goede adviezen gegeven. Zo ben ik wat assertiever geworden tegen over mijn arts want het gaat uiteindelijk over mijn lichaam en dat ben ik mij in gaan zien. Nu nog hopen op een kleine spruit maar daar heb ik vertrouwen in! Super bedankt Cecília!
Kirsten Van De Wetering
27 jaar, eigenares nagelsalon

Podcast

Dé podcast over het proces van zwanger worden. Mijn ervaringen in dit proces. Wat kun je er aan doen om de kans op een zwangerschap te vergroten? En hoe creëer je een krachtige mindset om dit proces positiever te doorstaan? Wil jij meer berusting ervaren? Luister dan mee!

Gratis e-book

Wil jij positiever en met berusting in het proces staan?

Laat je niet langer leiden door angst en stress. Neem de regie en zet de eerste stap op weg naar een krachtige mindset en een gezonde zwangerschap.

Follow my day on Insta! @cecilia_stefania_